Polaganje zakletve javnobeležničkih pomoćnika, saradnika i pripravnika u JKS

BEOGRAD - U sedištu Javnobeležničke komore Srbije u Beogradu u utorak, 9. avgusta 2022, zakletvu je ispred predsednika JKS Srbislava Cvejića, položilo osam pravnica koje su zaposlene u javnobeležničkim kancelarijama. Zakletvu su izrekle, a potom i potpisale, tri javnobeležničke pomoćnice i pet javnobeležničkih pripravnica.

U javnobeležničkim kancelarijama, uključujući pravnike koji su u u utorak položili zakletvu, trenutno radi 475 javnobeležničkih pripravnika, 320 javnobeležničkih saradnika i 78 javnobeležničkih pomoćnika.

BEOGRAD – U sedištu Javnobeležničke komore Srbije u Beogradu u utorak, 26. jula 2022, zakletvu je ispred predsednika JKS Srbislava Cvejića, položilo 19 pravnika koji su zaposleni u javnobeležničkim kancelarijama. Zakletvu je tada potpisalo 15 javnobeležničkih pripravnika, tri javnobeležničke saradnice i jedan javnobeležnički pomoćnik.

Ovi mladi pravnici pojačaće redove 14 javnobeležničkih kancelarija u Srbiji.

BEOGRAD – U sedištu Javnobeležničke komore Srbije u Beogradu u četvrtak, 7. jula 2022, zakletvu je ispred predsednika JKS Srbislava Cvejića, položilo osmoro pravnika koji su zaposleni u javnobeležničkim kancelarijama.

Zakletvu je položilo šestoro javnobeležničkih pripravnika, jedan javnobeležnički saradnik i jedan javnobeležnički pomoćnik.

BEOGRAD – U sedištu Javnobeležničke komore Srbije u Beogradu u ponedeljak, 20. juna 2022, zakletvu je ispred predsednika JKS Srbislava Cvejića, položilo dvoje javnobeležničkih pomoćnika i 4 javnobeležničkih pripravnika.

BEOGRAD – U sedištu Javnobeležničke komore Srbije u Beogradu u sredu, 8. juna 2022, zakletvu je ispred predsednika JKS Srbislava Cvejića, položilo 17 javnobeležničkih pripravnika.

BEOGRAD – U sedištu Javnobeležničke komore Srbije u Beogradu u petak, 27. maja 2022, zakletvu je ispred predsednika JKS Srbislava Cvejića, položilo 8 javnobeležničkih pripravnika i dvoje javnobeležničkih saradnika.

Ovih 10 pravnika radi u 10 javnobeležničkih kancelarija širom Srbije. 

BEOGRAD – U sedištu Javnobeležničke komore Srbije u Beogradu u utorak, 11. maja 2022, zakletvu je ispred predsednika JKS Srbislava Cvejića, položilo devetoro javnobeležničkih pripravnika, dvoje javnobeležničkih saradnika i jedan javnobeležnički pomoćnik.

Ovih 12 pravnika radi u kancelarijama 11 javnih beležnika širom Srbije.

 

Top